Dekkhotell

Vårt dekkhotell er for tiden helt fullt! Vi legger ut ny beskjed når vi har ledig plass igjen!!

Hafslunds Dekksenter ønsker deg som kunde.
Vi ønsker i den anledning å tilby deg Sarpsborgs desidert billigste og enkleste dekkhotell.

Vårt mål er ikke å være størst, men å være best på service og pris.

Dekkhotell for bare kr. 495,- pr halvår

Tilbudet inkluderer lagring, skifte, lett vask, forsikring og kontroll av dekkene dine. Tilbudet er selvsagt uten bindingstid.

Vi ønsker å gjøre dekkskifte enkelt for deg og kan derfor tilby online booking av timer for dekkskifte. Det er enkelt og tar nesten ingen tid. Du får påminnelse både på epost og på sms. Enklere kan det jo ikke bli!

 

Vi henter dine dekk hjemme hos deg!

Velger du Hafslund Dekksenter som din dekkpartner uten bindingstid så vil vi kunne hente dekkene hjemme hos deg eller på et annet dekkhotell kostnadsfritt. Du vil da slippe de tunge løft, og jobben med å frakte dem hit når du skal legge om dekkene. Vi tar altså hele jobben for deg og det for bare kr 495,- pr halvår.

For at vi skal kunne hente dekkene for deg må du fylle ut et fullmaktskjema som du enten kan komme innom butikken med eller du kan skanne det og sende det til oss på thomas@hafslunddekksenter.no eller du kan bruke vanlig post og sende det til Hafslund Dekksenter, Hafslundsgate 20A, 1738 Borgenhaugen.

Vi jobber for å være en av de billigste og beste dekkleverandørene i Sarpsborg med kjente merkevarer til faste lave priser.

Du kan også bestille dekkhotell ved å sende en epost til: thomas@hafslunddekksenter.no eller ringe oss på telefon 69 16 40 00.

Kontakt oss

Hafslundsgate 20A, 1738 Borgenhaugen

+47 69 16 40 00

thomasdekk@gmail.com

Facebook